Bahçe Dekorasyon Fikirleri



bahçe salıncak modelleri
Yazın gelmesiyle birlikte balkonlarımız, teraslarımız, bahçelerimiz evimizin içinden daha fazla önem kazanmaya başladı. Bu sıcak günlerde siz de bahçeleriniz için yaratıcı, zevkli dekorasyonlar hazırlayın.
çiçek peyzaj modelleri
Bahçenizde yaratıcı çiçek peyzaj modellerine yer verin.
çiçeklik modelleri
Çiçeklerinizi ekerken farklı malzemelerden faydalanın. Örneğin eski bir bisiklet çiçeklerinizle birlikte yeni hayatına devam edebilir :)
bahçe oturma grupları
Oturma alanları olarak bahçenizin terası ile sınırlı kalmayın. Köşede ki ağacın altı da çok hoş bir oturma alanı olabilir. Böylelikle kendinizi daha fazla doğanın içinde hisedebilirsiniz.
güneş şemsiyesi modelleri
Klasik güneş şemsiyeleri yerine farklı modellerde güneş şemsiyelerini kullanın. Şemsiye kullanmak size hareket açısından kolaylık sağlayacaktır. Şemsiyeyi bahçenizin farklı yerlerine taşıyabilirsiniz.
güneşlik modelleri
Sabit bahçe oturma gruplarınızda güneşten korunmak için perdeleri tercih edebilirsiniz. Perdeler terasınıza ayrı bir şıklık katacak ve evinizin konforunu bahçenize taşıyacaktır.
bahçe ışıklandırma modelleri
Ağaçlarınızı ışıklandırmak da bahçenize hoş bir hava katacaktır. Romantik yaz akşamları için ağaç ışıklandırmalarından faydalanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.